Demà fem cultura de la natura amb…

Elena Sixto i Susanna Dasca tornen a la Garrotxa

demà dia 6/12/2018, a les 12h, al Baixador de Codella (Parc de Pedra Tosca, Les Preses), gràcies al Planeta Violeta, a la Rosa Sans…

Tot just fa fa uns nou mesos l’Elena Sixto ens venia a presentar a les Mates el calendari Llunarbori 2018, i va ser tot un descobriment per moltes de nosaltres. Aquell dia ja vam tenir clar que havíem de mantenir aquella connexió amb la veu de l’Elena i la Catalunya Central, els entorns de Manresa, i les mogudes i gent agroecològica d’aquelles contrades.

Més tard, aquesta tardor, hem tingut el goig de que vingués  la Susanna Dasca en el cicle La Cultura de la Natura, a cantar i exposar el seu treball de música rural. La Susanna ha estat un altre vincle que ens ha connectat amb una veu femenina lligada al camp, que desperta natura, cultura, en aquest cas, de l’Alt Camp. L’Elena i la Susanna són dues veus que sentim molt properes a la nostra proposta de cultura i natura, valors ambientals i socials, coneixement i consciència per i amb l’entorn.

Salut i arrelament!

 

Sessió de cultura de natura, amb la presentació del calendari Llunarbori 2019 i concert de Susannes, el 6 de desembre a les 12h, al baixador de Codella (Parc de Pedra Tosca, Les Preses)

Amb Elena Sixto (poeta, creadora de Llunarbori) i Susanna Dasca (cantautora rural)

Cartell aquí

Organitza: Planeta Violeta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s