ESTUDI DEL GRUP DE TREBALL SOBRE ZONES HUMIDES

Estudi de les Zones Humides
Des del Grup de treball sobre Zones Humides estem acabant d’enllestir un protocol de seguiment de biodiversitat, amb la col·laboració de memebres de l’ICHN, per poder començar a aplicar-lo aquest mateix any a 3 de les zones humides temporals amb més potencial de la comarca. El nostre objectiu és poder recopilar dades que ens permetin detectar canvis substancials en els sistemes estudiats i fer propostes de gestió per conservar i potenciar la diversitat d’aquests espais.
Il·lustradors a l’agrupació
Aquest mes de juny hem signat un conveni amb la FES (Fundació d’Estudis Superiors) per tal que 3 dels estudiants del postgrau en Il·lustració científica facin les seves pràctiques amb l’agrupació. En concret, els 3 projectes seleccionats són:
 Il·lustracions per a un cartell divulgatiu sobre les salamandres en el marc de la restauració de l’abeurador de Fontpobre (PNZVG), que es va realitzar durant un camp de treball internacional a l’agost del 2018
– Il·lustracions recreant la diversitat d’una paret seca en el marc del projecte “La pedra seca al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa”.
– Il·lustracions de les principals espècies animals i vegetals que formen part dels boscos vells i boscos terapèutics en el marc del projecte “Bells boscos Vells”

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s