JORNADES DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA 11 de març -29 d’abril

Donem a conèixer les jornades per a la TRANSICIÓ ENERGÈTICA que tindran lloc el propers diumenge 11 de març, dedicada a l’ENERGIA SOLAR, i diumenge 29 d’abril, dedicada a la MOBILITAT SOSTENIBLE, organitzades per l’Ajuntament de la Vall d’en Bas i amb col·laboració de diferents entitats com l’Anegx.
Les jornades són de qualitat i no ens deixaran indiferents. Hi haurà les últimes tendències en el camp: provisió d’energia verda, autogeneració i emmagatzematge d’energia solar, mobilitat +sostenible i compartida.
El tema de l’energia és fonamental per tenir un país basat en la sostenibilitat ambiental i social. A més és un tema que, igual que els residus i el consum, entren de ple a dins les cases i en el nostre dia a dia, perquè és en els nostres hàbits quotidians que podem triar en quin model volem viure, el de la sobirania energètica basada en les renovables o bé el de l’energia provinent dels fòssils i la nuclear.
Per això, ens convidem a fer passos per millorar la nostra relació amb la NATURA, que també som nosaltres, Actuem localment, en xarxa i cooperació, i pensem globalment.
Passa’t a l’energia renovable, passa’t a la mobilitat sostenible
 
Vine al centre de cultura i natura de Can Trona a La Vall d’en Bas
els dies 11 de març i 29 d’abril, de 10 a 13h
 
Ens facilitarà qe ens diguis si vens pel tema logístic  omplint formulari a i si estàs interessat en rebre noticies relacionades de l activitat de l ‘ANEGX:
11 Març i 29 Abril - Programa Transició Energètica Vall d'en Bas1(1)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s