Acte al Núria social divendres dia 16 d’octubre, de 7 a 9 del vespre: LA TERRA ÉS VIVA?

L‘Associació Silene i Faberllull organitzem, en col·laboració amb Núria social, un acte a Olot (Garrotxa), el proper divendres dia 16 d’octubre, de 7 a 9 del vespre, sobre el tema: La Terra està viva? Perspectives indígenes i contemporànies, amb la participació de l’escriptora Laia Llobera, el filòsof-polítoleg Jorge Riechmann, el biòleg-filòsof Andreas Weber, i el filòsof de la ciència Jordi Pigem. Els tres primers participen en la residència Liternature, a Faberllull (Olot). El diàleg serà presentat i moderat per Josep Maria Mallarach, doctor en biologia ambiental i coordinador de l’Associació Silene.

En aquests temps de crisis sistèmica (sanitària, social, climàtica, biodiversitat, etc) i d’incerteses creixents, cal repensar els paradigmes que ens hi han dut i explorar visions que ens ajudin a transitar ver un nou equilibri possible. L’acte és promogut per la Diputació de Girona.

Ateses les limitacions imposades per l’actual situació sanitària, l’acte del Núria social tindrà un aforament limitat a unes 50 persones, i per assistir-hi cal inscriure’s a nuriasocialsala@gmail.com Serà transmès en directe via streaming al canal:  https://youtu.be/pPlFDpDOBc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s