CARTA A SOCIS/ES I AMISTATS DE L’ANEGx

Benvolgut/da soci/a/amic/ga,

 

Et fem arribar les presentacions ANEGx: BALANÇ I ACTIVITAT 2018 i PROPOSTA D’ACCIÓ ANEGx, que vam exposar a la jornada del passat 31/4/2018.

 

Et fem saber que, després de la bonica jornada del dia 31/4, ens veiem obligats a renovar la junta directiva de l’entitat per voluntat dels i les membres actuals. Per tant, durant les properes setmanes o mesos funcionarem amb la junta provisional fins a poder-la renovar. Aprofitem aquest missatge perquè la renovació o, millor dit, REVITALITZACIÓ que volem fer també DEPÈN DE TÚ.

 

Com a idees generals comentades a l’entorn d’aquest procés de renovació volem:

 

  • augmentar el nostre activisme per propulsar el model de societat basada en els valors ambientals i socials,
  • augmentar la coordinació i participació dels projectes que generem i col·laborem,
  • donar suport i reconeixement als projectes i col·lectius que treballen per un model amb valor ambiental i social, des de diferents espais (grups informals, associacions, cooperatives, fundacions, empreses), en col·laboració amb la XES (xarxa d’economia social i solidària),
  • destinar més recursos pel nostre objectiu essencial que és la implicació pel medi natural des de diferents fronts (educació ambiental, consum responsable, estudis naturalistes, alerta o denúncia, participació en espais de debat i decisió)
  • donar més avantatges o exclusivitats a les persones sòcies, en algunes activitats i propostes.
  • implicar-nos en un possible projecte social i ambiental al mas públic que ens allotja actualment: Les Mates.

 

Et fem saber i et convidem a participar a la propera reunió i sopar compartit de junta (fins ara sopar de duc i a partir d’ara sopar de genetes de l’ANEGx) que tindrà lloc el dia 4/5/2017 a les 19h a Les Mates. Segueix el web de l’ANEGx per saber l’odre del dia.

 

Amb tota aquesta voluntat de revitalització, la figura de persona o entitat sòcia esdevé molt important i les persones que, amb independència de la seva condició de sòcies, s’impliquen activament amb els objectius i projectes de l’ANEGx, són l’oxigen social per aconseguir-ho.

 

Mira com fer-te soci/a aquí o escriu-nos a través del correu electrònic naturalistes@gmail.com per informar-te de la teva potencial participació. Si no ets soci / sòcia, recordem que ho pots ser per 24 trocs/any (si ets membre de l’Ecoxarxa), 24 euros/any, o un intercanvi anual pactat. Serà una col·laboració per la causa i alhora tindràs avantatges.

 

Finalment, et deixem amb una de les protagonistes de la jornada del passat dissabte 31 de març a les Mates, l’Helena Sixto, creadora del calendari Llunarbori, basat en els estats llunars i la seva creació poètica.

Helena sixto.jpeg

Salut i empenta ecològica,

 

La Junta

 

Agrupació Naturalista i Ecologista de La Garrotxa

Mas Les Mates, Pol. Les Mates s/n 17800 Olot

naturalistesgarrotxa@gmail.com / https://anegarrotxa.wordpress.com / www.facebook.com/anegx.garrotxa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s