SANT LLUC: RAL·LI I MASSA CRÍTICA ESPECIAL

Massa crítica especial Sant Lluc/ 1er Ral·li de cotxes elèctrics Mataró-Olot

Molt emocionats , volem omplir de bicis Olot! Vindrà molta gent a  la Fira i és una oportunitat fantàstica per fer la nostra sensibilització  més visible!!!

(En el momen d’escriure  ens falten voluntaris per ajudar a la circulació de bicis. Ens aniria bé disposar de voluntaris  1 h30 o bé de 2h30 ( el horari complet es de 11h30 a 14h) . Si podeu col·laborar en alguna de les dues opcions, cal que porteu armilla groga i us poseu en contacte amb la Rosa:619951686)

Recorregut

2/4 de 12 Migdia, Plaça Major Sortida de bicis, patins

Recorregut: – Sortida de la plaça Major: c/ Serra Ginesta, c/ Bellaire, plaça Mora, c/ Antoni Llopis, c/ Dr. Fàbrega, c/ Sant Rafael, plaça Clarà, c/Pare Roca, c/ Bolós, c/ Josep Ayats, c/ Pou del Glaç, bici carril del passeig dels Desemparats, pont de Sant Roc, camí de la Teuleria, av. Colòmbia i Parc Nou.

1/4 d’1 Migdia, Arribada a Parc Nou, per rebre els participants del Ral·li Som Mobilitat que arribaran. L’arribada del ral·li està prevista entre 2/4 d’1 i la 1.

1 Migdia, Pàrquing del Parc Nou, Marxa conjunta de bicis i vehicles ecològics pels carrers d’Olot.

Recorregut: Sortida del Parc Nou: Av. Cuba, plaça Amèrica, Av. República Argentina, c/ Uruguai, plaça Illa de Pasqua, pont de Ferro, passeig de Barcelona, plaça Clarà, c/ Sant Rafael, c/ Sant Esteve, plaça Major, c/ Major, plaça del Conill, c/ del Carme, plaça del Carme, c/ Mont Carmel i arribada al passeig de la Muralla.

 Ral·li

És una activitat que fem coincidir amb aquest dia, però s’organitza a part i és a nivell nacional. Adjuntem informació del Ral·li, gunayarà el cotxe que consumeixi menys !! En acabada la cursa podràs tafanejar els cotxes elèctrics i parlar amb els  de la cooperativa SOM Mobilitat!

https://www.sommobilitat.coop/rally-mobilitat-deficiencia-energetica/

 ACTIVITATS TARDA

Titol general de l’acte conjunt: Xup-xup d’economia i ecologia

16:00h. Què és l’Economia Social i Solidària. Presentació d’una nova visió de relació amb l’economia, on al centre no l’ocupa el capital, sinó les persones. A càrrec d’Ecoxarxa Garrotxa.

16:30h: Taller participatiu sobre “Resiliència Organitzacional“, un gir en el percebre, relacionar-te i formar part de les organitzacions. A càrrec de  Resilience.Earth, SCCL

17:00h:  Una aposta per la mobiitat sostenible, elèctrica i compartida. Inici de la campanya social per a la compra de vehícles elèctrics compartits a la Garrotxa. A càrrec de l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa i Som Mobilitat. 

17:30h: Espai Obert per a la interacció, presentació i debat d’entitats i/o associacions amb ganes de participar i/o col·laborar en el xup-xup d’economia i ecologia.

A LA PLAÇA MAJOR HI HAURÀ LA FIRA D’ENTITATS!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s