Assemblea general ANEGx: 7/6/2017, 19h

Vine i participa a la propera assemblea general de socis i sòcies!
L’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa ha augmentat la seva activitat els darrers mesos, amb motivació i empenta, per tal de prendre una posició activa a la Garrotxa, en la defensa del medi ambient i els valors ambientals i socials de l’activitat humana de la nostra comarca. 
 
Des de diferents grups i col·lectius socials (Ecoxarxa, Xarxa de Grups de Consum de la Garrotxa, Massa Crítica, Núria Social, ICHN-Garrotxa, entre d’altres) s’ha fet feina, els darrers temps, per enxarxar motors socials que difonen i practiquen l’ecologia diària com a naturalesa de la seva activitat. És gràcies a això que l’ANEGx ha tingut activitat fructífera, i ha estat útil també en donar-hi suport i propulsar-ho de manera cooperativa, integradora. Moltes gràcies a tothom que hi ha posat el seu cor! Aquesta empenta ha donat més vitalitat a l’entitat i permet situar-nos en un punt de recuperar la utilitat i referència que havia tingut l’ANEGx històricament. 
 
Ara que estem immersos en unes crisis (social i ambiental) on l’ecologia es posa sens dubte al centre de les solucions, al mateix temps que la consciència ecològica ha crescut, i en un moment en què les inèrcies globals del desenvolupament agressiu pressionen el nostre entorn, fem una crida per recuperar el paper de suport i activitat del soci/a de l’ANEGx i per posar a disposició i compartir infraestructura i recursos amb aquelles iniciatives/col·lectius que propulsin valors socioambientals autèntics,per tal de mantenir i enfortir l’enxarxament que necessitem per fer campanyes profitoses i enriquidores pel nostre entorn social i les decisions que aquest pren.
 
Per això, t’animem a participar a la propera convocatòria d’assemblea:
 

Assemblea General Ordinària

Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa
 
7/6/2017, 
a les 19h, primera convocatòria
a les 19,15h, segona convocatòria
 
Ordre del dia
       1-Confecció nova junta ANEGx.
       2-Aprovació, si s’escau, de la nova junta ANEGx.
       3-Adhesió ANEGx a https://pactepelreferendum.cat/.
       4-Proposta de pressupost 2017 i, si s’escau, aprovació.
       5-Precs i preguntes
 
Una vegada acabada l’assemblea, et convidem a participar al sopar compartit, amb bones aportacions de menjar i beure que fem entre totes. D’aquesta manera seguirem compartint les iniciatives que es donen suport o s’impulsen des de la reunió de duc i d’altes que puguis tenir.
 
Recordem que el major nivell de suport dels socis i sòcies permet partir de majors nivells de potència social. Si vols podràs fer el pagament de la quota de soci 2017 aquest mateix dia, en acabar l’assemblea, en metàl·lic (24 euros/trocks individual, 30 euros/trocks familiar). En cas que no ho facis així, i no responguis aquest missatge dient el contrari, la quota anual de soci se’t girarà pel banc properament.
 
 
Atentament,
 
 
Carles Santaeulària, Dani Carrillo, David Gimeno, Iara Jiménez, Joan Montserrat, Joan Naspleda, Luís Martín, Romero Roig, Rosa Sans, Sabina Renau, Sergi Regales

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s