Setmana de la natura

Us convidem el proper 27 de maig a la inauguració de la Setmana de la Natura, on presentarem el nou llibre de Josep Gordi “Tornar a la Natura”, on posarem sobre la taula la relació dels humans amb la nautralesa a partir d’una conversa per correu-e entre dos amics. Parlarem sobre com connectem amb la natura.

Prèviament, us presentarem la Setmana de la Natura i farem el passi del seu vídeo promocional, el qual va ser el guanyador d’un concurs de vídeo entre els estudiants de la UVic-UCC. Així mateix, farem l’entrega del premi al guanyador, en Marc Vila. La jornada culminarà amb una visita guiada per la Fageda d’en Jordà, en ple cor de la zona volcànica de La Garrotxa, a càrrec de Joan Montserrat.

 

El programa de la jornada serà el següent:

18h. Inauguració i presentació de la Setmana de la Natura, a càrrec de Sergi Marí, coordinador de la Xarxa de Custòdia del Territori.

18’15h. Passi del vídeo promocional de la Setmana de la Natura i entrega del premi a Marc Vila, guanyador del concurs de vídeo.

18’30h. Presentació del llibre “Tornar a la Natura”, a càrrec del seu autor, Josep Gordi.

19h. – 20h. Visita guiada a la Fageda d’en Jordà a càrrec de Joan Montserrat, tècnic del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. A més, durant la visita en Josep Gordi ens farà algunes recomanacions del seu llibre

 

Durant la presentació, podreu comprar el vostre llibre “Tornar a la Natura”, gentilesa de la llibreria el Drac d’Olot.

L’acte es farà a Can Jordà (Santa Pau, La Garrotxa). Podeu descarregar el planol de com arribar o veure la ubicació a google maps: https://goo.gl/maps/FizkyJnygNT2

L’acte compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del PN de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

 

Us hi esperem per viure la Terra!

Setmana de la Natura, viu la Terra!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s