x Seminari sobre patrimoni natural de la Garrotxa

El X Seminari sobre patrimoni natural de la comarca de la Garrotxa  se celebrarà a Olot el dissabte dia 27 de febrer de 2016, es planteja com a sessió oberta, on tots els estudiosos i afeccionats que ho desitgin puguin presentar el resultat dels treballs que recentment han realitzat o els que actualment estan desenvolupant en l’àmbit de la Garrotxa.
Pots consultar el programa del Seminari on hi trobaràs els títols de les 11 ponències que es presenten que tractaran temes relacionats amb la climatologia, la geologia, la botànica i la zoologia. És una bona ocasió per conèixer de primera mà, els estudis científics que diversos professionals i naturalistes en general, han desenvolupat per millorar el coneixement sobre el patrimoni natural de la comarca i zones properes.

Cartell X Seminari

La jornada començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a quarts de 7 de la tarda. Igual que l’any passat, es desenvoluparà a la sala-teatre “Pere Serrat” de ELS CATÒLICS situada al carrer Clivillers, 7 d’Olot. L’assistència és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través de l’adreça electrònica ichn@iec.cat o trucant al telèfon 933 248 582.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s