Naturalisme conscient sense Glifosat (Atenció, ajornat al dia 28/6/2015)

VINE EN BICI A DESCOBRIR EL FLUVIÀ
Diumenge 28 de juny, matí
Després de l’èxit de l’any passat, els Natus de La Garrotxa us tornem a convidar a agafar la bici i anar al riu Fluvià! Aquesta vegada descobrirem el tram que va de Codella a l’aigua barreig del Gurn (Mas Verntallat, a Les Preses).
DATA: DIUMENGE 28 DE MAIG
PUNTS DE TROBADA PELS CICLISTES
A les 8:45 a l’estació del carrilet d’Olot.
A les 9:05 quedarem tots (ciclistes i no ciclistes) a la cruïlla de carril bici amb la carretera de La Pinya / Sant Privat (zona de Codella)

Ubicarem les bicis en un lloc segur i en petits grups farem un passeig A PEU guiats pels educadors del GEA (Grup d’educació Ambiental de l’ANEGX) coneixerem la flora i fauna que habita a les ribes i sota les aigües, i durem a terme una acció ambiental per a la millora de l’espai fluvial. 

CAL DUR:

  • Bon calçat, aigua, esmorzar i guants. 
  • Si porteu bicicleta porteu candau o cadenat. 
  • Si en teniu, porteu binocles. 

Aquesta és una activitat gratuïta, si be us demanem un donatiu (la voluntat) per ajudar a la tasca de protecció i divulgació de l’entorn natural que fem des de l’ANEGX.

Està adreçada a totes les edats: només cal inscripció prèvia escrivint un correu amb el vostre NOM, EDAT i TELEFON a: gea.anegx@gmail.com 

 

Aprofitem aquesta entrada per divulgar la campanya de Som lo que Sembrem sobre el Glifosat Si volem biodiversitat al territori i salut, no consumim productes cultivats amb l’ús de Glifosat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s