Activitats irregulars al Polígon de la Serra

15390077190_613fc86d06_zCotxes Inter-car Bas SL (13)

L’Ajuntament de la Vall d’en Bas ha permès durant anys l’acumulació indecent de cotxes per part d’Inter-car Bas (empresa de desballestament de cotxes ubicada al polígon industrial de la Serra) a tot el polígon i als seus voltants.

Recentment, el propietari d’Inter-car, Josep Serra, ha comprat la finca de la Serra (antiga masia envoltada de prats i boscos que separa el polígon industrial d’una zona rural) i hi ha realitzat tot un seguit de modificacions i obres il·legals sense permís amb la finalitat -diu- de fer-hi una escola de pilots.

Què farà l’ajuntament? Seguirà amb la política de fets consumats? Es limitarà a imposar sancions? Facilitarà les coses al propietari perquè pugui dur a terme el seu projecte quan aquest contradiu totes les normes vigents en aquesta finca i en aquest sòl?

Els veïns de la Serra ens hem queixat i hem presentat una instància a l’ajuntament. Esperem que aquesta vegada es facin les coses com cal, que es posi ordre al polígon de la Serra i s’ubiquin i es regulin les activitats allà on pertoquen.

Text escrit pels veïns de la Serra.

Si vols més informació, clica aquí.

Si vols signar una petició a l’Ajuntament d’en Bas per que no es legalitzi un circuit de motos a la finca de la Serra, clica aquí.

El 24 de novembre elgarrotxi.cat va publicar un vídeo on Miquel Calm, alcalde de la Vall d’en Bas, dóna resposta a algunes de les peticions dels veïns/nes de la Serra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s